lørdag, juni 20, 2009

Denne kan bli din!

Sjekk ut denne flotte bloggen
http://villacreme.blogspot.com/2009/06/denne-kan-bli-din.html

Hurra for 30.000 besøkende og fantastisk premie!

4 kommentarer:

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Hei hei :) Velkommen som blogger! Har du tenkt deg inn på NIB etter hvert?

Den osteklokken kjøpte jeg på Interiørland, som nå er konkurs. Fikk den for en hundrelapp kanskje, men det var under konkurssalget.

Ha en flott søndag!

Havets Datter sa...

Hei. Hvis du ser i innlegget under der jeg viser det jeg har spraymalt, så ser du bilde av sprayboksen :o) Lykke til...

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Takk for hyggelig melding:-)

Bildet viser gulvet med 3 stjerners OLJEbasert lakk,- den lyseste fargen er slik gulvmalingen ser ut uten lakken på. Lakken gjorde gulvet umiddelbart mørkere og gulere.

Etter å ha malt det hele på nytt med to strøk med gulvmaling, lakket vi det deretter med den vannbaserte lakken fra samme leverandør. Dette med stort hell. Gulvfargen forble den samme, og lakken var lett å jobbe med (luktet lite og grei å påføre.)
Hva angår slitestyrke, sier jo alle at oljebasert er det beste (jeg sverger selv til det på maling), med det gjenstår å se etter at gulvet "tas i bruk".
Man skal jo strengt tatt ikke behøve å lakke et gulv som er malt med gulvmaling, men da vi har hund, ville vi "styrke" det ytterligere:-)

Ha en fortsatt fin helg, og lykke til med gulvet:-)

map79 sa...

Hei,
tusen takk for at du tar deg tid til å svare på mine lakkspørsmål. Jeg var og kikket på lakkboksen i går, det står klarlakk for tregulv og parkett på den. Suveren til alle tresorter. Tørker hurtig. Meget slitesterk.

Hm. Finner ikke ut om den er olje el. vannbasert. Gulvet har allerede et strøk gulvmaling, men trappa må ha minst to strøk. Nå skal jo jeg male i fargen Blåklokke (blå) :) - men er litt bekymret for grønnskjær. Det står også en bokhylle på samme gangen, malt i teblomst (hvitaktig) - som må lakkes for holdbarhetens skyld. (Prøvde å sette inn bøker, da ble det spor etter dem på hylla). Men meget skeptisk nå! Får præve meg fram, og heller ta det eventuelle ekstraarbeidet som du måtte gjennom - om dog i mindre grad.

Det var en helt nyydelig paviljong du holder på med, ble ikke lite misunnelig - ser den for meg med masse puter/lykter. Skål for en NICE sommer!

Ha en flott uke :)