mandag, juni 15, 2009

Ramme makeover

Før


Rammen var ikke så verst i utgangspunktet, men ble kjøpt for 99kr (!) på Fretex med det formål at den skulle bli en prinsesseramme. Den er helt lyserosa, med en strasskrone oppe, og to "diamanter" i hvert hjørne (viser dessverre dårlig på bildet). Synes den ble søt jeg.

Etter

Min lille prinsesse med frosk.

8 kommentarer:

Linda sa...

Jeg ser detaljene godt når jeg klikker på bilde.
Rammen ble lekker.
Og du for en bedårende liten tulle du har!
Ser du har oppdaget spraylakken du også, enkel og billig fornyelse.
Jeg kjøper min på biltema, den fungerer veldig bra.

Klem Linda

map79 sa...

Tenkte ikk på at en får det opp i full size når en klikker på det. Jammen viser ikke de små skavankene godt da! Elsker quick lakk, men denne er ikke på sprayboks. Må males på, har fått blandet farge i den på Coop Obs Bygg.
Skal ta meg en tur på Mekonomen snart, og se om jeg får tak i sølvsprayen Irina bruker :)

Laila Johanne sa...

gurimalla så fin den ble!! jeg har kjøpt tre rammer på frimarked som jeg skal spraye og sette speil i, nå ga du meg ny motivasjon til å ta fatt i det prosjektet!! :)

knallfin ble den!

My Wonderworld sa...

Så fint det ble og så nydelig bilde!

girasole sa...

Åå så fint da! :-)

White Heart Line sa...

Heia. Kjempefint bilde:). Den Smulesamleren hører til sentralstøvsugeren. Vi har nesten ingen terskler på gulvene, så jeg har skaffet meg en bred inne (bygg) kost som jeg sveiper fort over gulvene med og inn i den fangeren. Slipper å dra fram støvsugeren, for det kan fort bli litt mer slitsomt:))

Elin:)

Bo med barn sa...

Tusem takk for hyggelig hilsen:)) Har sendt deg en mail.

Lena

Anonym sa...

oi DET var ei fin ramme det! (sambo driver å legger ei illsint ikke soveinteressert mia nå, jøjje for et leven) er så morro når man finner sånne skatter!!!