fredag, juli 24, 2009

Endelig - glassklokke + make over

Etter lang tids leting fant jeg endelig en glassklokke i dag. Dvs, det var faktisk dronningmannen som fant den - og kjøpte den til meg. Vet ikke helt hva som skal være inni den, for den er høyere og smalere enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt meg. Men for bildets skyld satte jeg inni en kaninfigur på en liten Hardangerbrikke.

Senere på dagen satt jeg og surfet Ikeas hjemmesider, og kom over dette kakefatet

foto: ikea.no

Mulig jeg må ta meg en tur og hanke til meg dette også. Mannen mente han skulle få mye muffins i tiden fremover siden han kjøpte den øverste til meg, men det er jo ikke plass til mange kakene under den. Da har han større sjans hvis jeg får denne også...

I går startet jeg et lite make over prosjekt. Da jeg var liten fikk jeg denne dukkesengen, som hadde tilhørt min mors tante Ruth. Ruth hadde fått den da hun var liten, og den er trolig laget av hennes far. Vi regnet oss frem til at den må være like i underkant av 100 år. Sengen er laget av en gammel margarinkasse. En kan tydelig se merker på treverket hvor det står "Marg". Jeg har ikke sett denne sengen på mange år, den har vært hos foreldrene mine. Jeg kom på den her en natt jeg lå våken og tenkte, og fant ut at den ville være fin til Maileg kaninen. Sist jeg så den var den lyseblå - originalmalingen. Slitt og sjarmerende. Så på et eller annet tidspunkt mens mamma har hatt den, så har hun LUTET av den! Argh! Så nå var det uten et snev av dårlig samvittighet ganske greit for meg å spraye den lyserosa. Synes den ble lekker!


post signature

7 kommentarer:

The Lavendar Room sa...

Det er så fint og dekorativt med glassklokker!
Og sengen til Maileg kanin ble nydelig, utrolig kjekt med ting med historie som videreføres til neste generasjon.

Chanel neglelakk! rålekker farger!
Oss mammaer fortjener litt ting til oss selv av og til:)

Ha en fin kveld,
Julie Helen

LYKKEBO sa...

Så flott glass klokke!
Kjekt du fant:) (min er fra Kremmerhuset...)
kjempe søt dukke seng..

God helg!

Harmonisk lykke sa...

Så herlig dukkesengen ble! Og takk for flere koselige kommentarer på bloggen min. Det gjorde at jeg oppdaget din flotte bloggen!
Du, det stoffet er kjøpt på Hansen & Dysvik. Det finnes i den fargen jeg har og også i hvitt med sølvtrykk. Jeg synes det er helt nydelig!
Håper det er greit at jeg legger meg til som følger av bloggen din!
Ha en nydelig helg!
Klem, Christine

The Lavendar Room sa...

Det ser gjerne slik ut på bildene, men vi har bare ei trapp, postmannen pleie å parkere rett utfor døren, ca 1.5m for han å gå:) han har ikke klaget så langt!;)

Ja, de postkassene er jo så skjønne:) Litlå måtte få en til dukkestuen hun også, svart, like den vi har med inngangen selvfølgelig!hehe

Utrolig fine bryllupsbilder! Og i Domkirken! Wow!
(Vi skal gifte oss, samboreren min er fra Mosterøy, og vil ha det i Utstein Kloster...men jeg ser for meg midt i Stavanger i Domkirken!) Begge plassene er jo fine da:)

Ha en fin helg! (Hadde tenkte oss på gladmaten, men gjerne ikke i dette været);)

map79 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
girasole sa...

Å, det var et fint kakefat da! :-) God unnskyldning for å lage mye muffins og boller :-)

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋