onsdag, november 11, 2009

Du vet du har liten rumpe...

...når du får plass oppi dukkestolen! Stjernebarnet likte visst denne som jeg kjøpte til mailegene bedre enn sin egen (sølvversjonen til venstre).

Litt herjing etter barnehagen i dag, her dingler Dronningmannen vårt lille Stjernebarn opp/ned. Hun syntes det var stor stas.Tusen takk for alle hyggelige kommentarer om melkekartongen, jeg er også litt spent på om hun kjenner seg selv igjen i butikken!


post signature

8 kommentarer:

Snøstorm sa...

Hei og hopp! Det var morsomt innlegg. :) For å svare på spørsmål om hvorfor man klipper når man har sydd i bue/eller vinkel, så er dette for at stoffet som er brettet innenfor sømmen ikke snurper seg når hjertet er vrengt. Hm, det ble litt vanskelig fortalt.. Var det forståelig? Hvis du forsøker å vrenge den først vil du se at den oppfører seg merkelig i alle hjørner og buer. For å få sømmen rett må du snippe litt utenfor sømmen. Da får du rett og fin skjøt. :)

The Lavendar Room sa...

Heihei du!
Leste nettopp innlegget ditt om bilen, arghh, blir så sinte! Samme skjedde med oss, Vidar ble påkjørt i rundkjøringen med teaterat i byen-så stakk de bare av, kan du tenke deg å gjør noe så frekt? Nei. For noen folk alstå!
Det må vær den fineste melkekartongen jeg har noen gang sett!!! Gleder meg til den kommer i butikken:) Du må vær kjempe stolte, det kjenner jeg at jeg hadde vært jah!
Angående bildet, så har jeg brukt sølvmaling fra SG, genialt-både maling og lerretet ble ikke mer enn 25okr tilsammen. Har prøvd å bruke silver-leaf før, men fikk det ikke helt til.

Herlige bilder forresten, og så stor Stella har blitt!

Klemmer fra meg:)

Heidi sa...

For ei søt lita jente du har :) Og jeg skjønner godt at hun heller vil prøve den som ikke er beregner for henne! Hehe!

Ha en fin kveld :)

Datt sa...

Hihi, lykkelig stjernebarn det der!!

Beate sa...

søte jenta di! herlige musefletter! venter på at min snuppe skal få litt mer hår jeg...

klem Beate

sylvia sa...

god kveld i stua.
hyggelig du ble min følger å med på min utlodding,tvi tvi til deg.
rullet nedover sidene dine her,å likte meg godt,kommer gjerne igjen.
såå moro med q-melk til jul da,blir en herlig kartong,
mommo til 2 jeg å elsker å være det.
ha en god natt.
klem fra sylvia

Siddismamma sa...

For noen herlige bilder, og for en flott liten jente du har :)

Torilpia sa...

Jo mindre jo bedre - er visst mottoet til unger. Minstejenta her ville heller sitte i dukkevogna enn i sin egen .. utrolig nok klarte hun og ei venninne å skyve hverandre i ei lita dukketrille - hver sin gang .. Så søte atte .. :o)