søndag, mars 07, 2010

Tilbake på Sølvberget


Ja, biblioteket i Stavanger ligger altså i kulturhuset som heter Sølvberget. Her skal jeg tilbringe noen timer med å studere kvantitativ forskningsteori. Hurra. Ok, den var ikke overbevisende. Hipp hipp HURRA! :)

6 kommentarer:

Bette sa...

Halloen:)
Fikk du noen gang svar fra meg om hvor jeg hadde kjøpt de fine skoene til datteren min??
Hadde litt problemer den dagen med å få legge til kommentarer....
Jeg har uansett kjøpt de i en bitteliten butikk som heter Daisy, som ligger i Bergen. Merket på skoene er SUPERGA.
Kos deg med lesingen! Hehehe;o)

Klem fra Bette

Torilpia sa...

Du får kose deg på biblioteket .. er mye enklere å få lest litt der.

Ha en fin ny uke! Klem!

idyll sa...

Så flink du er, biblioteket og studering på en søndag!! Imponert:) Veska er kjøpt på Feet Me i Stavanger, så løp og kjøp:)

Ha ei strålende uke, klem fra idyll

Vibeke / Mammas Hus sa...

God morgen, snuppis :)

Jeg er veldig fornøyd og den er veldig enkel å bruke og rengjøre. Har du mye som skal males anbefaler jeg den, jobben går så mye fortere! :D (Jeg ser jeg ikke har vært helt nøye noen steder, but I don't care ;P)

Den ligger på rundt 1100,- tror jeg, og jeg synes den absolutt er verdt pengene! Selv om det funket dårlig med bangalakk - den tørker for fort. :S Hvis du vil ha en blank finish kan det lønne seg å bruke pensel på siste strøket, men jeg fant ut at det ikke var noe stress siden grunning og strøk en og evt to var så enkelt unnagjort. :)))

http://www.bosch-do-it.no/boptocs2-no/Product.jsp;jsessionid=EF8D435954B59E7431E76AA40A6C0ABA.s038?country=NO&lang=no&division=hw&ccat_id=105727&object_id=14257


Lykke til! ♥

Den gode feen sa...

Hei hei,
På Anna Gretas Interiør hadde dei billige Tolix-stolar i si tid. Men eg anar ikkje om ho har dei inne framleis, og om ho har auka prisen på dei. Rart at dei var rimelege der, for det andre ho selg er ikkje akkurat gratis for å sei det slik :)

Ha ei god stund poå biblioteket, klem frå Linda

Heidi - Beauty&Living! sa...

Det er noe til deg på bloggen min :)
Ha en fin dag!