tirsdag, mai 25, 2010

Ang. tapet hjelpen

 
 Bilde lånt fra www.tangletree-interiors.co.uk

Tusen takk til alle som ville hjelpe meg med fugletapet, men det var dessverre ingen av de nevnte. Jeg ser den så tydelig for meg... grå bakgrunn, med lilla fugler, noe lime grønt... andre som synes dette høres kjent ut?

post signature

9 kommentarer:

Lindas hus sa...

Da er det ikke pip tapeten du er ute etter? For den tapeten du viser kommer i flere farger:) Da vet ikke jeg, men håper du får hjelp av noen andre! Ellers så kan du google det og sette på bilder. Det pleier jeg å gjøre! Lykke til

Anonym sa...

Hei på deg:) Jeg besøker deg jo flittig,men er så alt for dårlig til å legge igjenn noen ord til deg... Så idag har jeg faktisk lyst å fortelle hvorfor nettop DIN blogg,er blitt min favoritt. Du er så utrolig flink til å trekke frem di helt dagligdagse tingen å hverdagen,og etter å ha fulgt bloggen i..ja,evigheter(!?!)så ser jeg en forskjell hos deg,fra di andre bloggerne,som gjør at du er blitt en av mine favoritter... Fordi du skriver om et helt normalt liv...der ingen ting virker til å bli byntet på,gamorisert,og bloggifisert:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flott kommentar du har fått! ♥

Og ja, gjett om du hadde vært øverst på lista ellers! :)))) Og jeg er ganske glad for at jeg ikke kler slike kjoler. Kortet ble liggende i lommeboka, men jeg var klar til å ta det frem. ;P Og Hedda har jo nesten ingen klær... Har begynt å selge på finn.no nå, klær som jeg ikke har tatt av lappen på engang.

Og at mannen ikke trenger vite alt. Absolutt IKKE. "Neeeiiii, den har jeg hatt leeeenge!" *fnise*

Tulip sa...

Mange flotte fugletapeter utepå markedet, men kan ikke huske å ha funnet den du snakker om:)
Lykke til!

Tulip sa...

Så dette innlegget i Fjellrosas blogg, og tenkte på deg og tapetjakten din. Ikke akkurat de fargene du beskriver, men fin likevel!

http://fjellrosainteriordesign.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

Lykke til!

Snøstorm sa...

Tapeten på bildet er i hvert fall fra Studio Pip. Jeg har den i blått. Den kommer i mange farger (http://www.pipstudio.com/en/wallpaper/patch?page=2&pageSize=12&sort=0). Håper du finner tapeten din! :)

Anonym sa...

Her er fuglane ganske limefarga og andre detalja lillarosa, men kanskje det kan være denna?

http://www.kvist-visdal.no/wall_11.html

marita

Shamu sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. :-))
Kjekt at du fikk se reportasjen min på TV Vest. Det var ett av hverdagens små eventyr, ubeskrivelig morsomt for en helt vanlig jente. :-))
Stoffet er fra Åhlens og ikke vintage. JEg har ett annet Pippistoff i gult som er vintage, kjøpt på Fetex. Så jeg kombinerer nytt og gammelt, veldig moro.

Kjekt å oppdage din blogg, for her var det fantastisk koselig! Du har blogg med sjel! JEg legger deg til mine favoritter. :-))

Anita

Vibeke / Mammas Hus sa...

Det er godt vi er enkle å glede. *fnise*