mandag, juni 28, 2010

House of Lola

Kjole fra House of Lola, til både Stjernebarnet og mammaen. Kun en av oss ble foreviget digitalt ;)

Første gang jeg har bestilt noe fra campadre.no. Tok en måned å få det, noe de skyldte på transportstreiken :/ Men veldig fornøyd når vi først fikk pakken. Luen er samme merke, fra samme sted.
post signature

4 kommentarer:

Marta / Livet på landet sa...

Så søt kjole! Og sjønn jente!
Trærne kjøpte jeg på Rema på Tau:) Du bor vel ikke akkurat der da:) Uansett er det tomt nå:( Men spør på din nærmeste Rema om de kommer til å ta inn!
Lykke til i jakten:)

Martemora sa...

Så hyggelig at du la deg til som følger hos meg :) Så søt jenta di er... Herlige sommerbilder!! Gangen din ble jo også bare utrolig lekker ;)
God natt!!
Klem Martemora

Stine sa...

Hei! Speilet er av merket House Doctor som selges blant annet hos Zanz, Home and cottage og mange andre! Det finnes i flere størrelser, mitt kostet 599 tror jeg? Ellers har ikea akkurat lansert et avrundet speil i sølv, men det er mye større.

Stine :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

De var kjempetrege denne gangen. :( Jeg fikk min pakke I DAG, og bestilt samtidig som deg - fant jo noe da du viste frem disse. ;)


Fiiine Stella! ♥

Første gangen fikk jeg aldri noe, bestillingen hadde ikke gått gjennom, andre gangen gikk ting bra og nå var de treeege. Ikke imponerende egentlig. :P