torsdag, juli 01, 2010

Liksom ugle

Flinke blogglandia damer får det til å se så lett ut... Tror ikke Stjernebarnet kommer til å skjønne at det skal være en ugle når hun får den i morgen *hmpf*.

Ellers hadde hun sitt aller første frisørbesøk i dag. Bilder i morgen, da jeg ikke har tatt etter-bildene enda ;)

Koo-koo og god natt!

post signature

8 kommentarer:

Fossestua sa...

Hei, så koselig at navnet på bloggen min vekket gode minner! Og at du dermed fant veien inn til min lille interiørblogg :) kanskje du tilogmed vinner giveawayen :)
Dessuten synes jeg ugla di ble artig,hihi, den ser litt sjeløyd ut, fnis, men fin ble den da!
Hun blir sikkert kjempeglad.
Klem fra Lise

cherryblossomgirl sa...

Herreminhatt,
det er den søøøteste uglen jeg har sett, noensinne!
Til å bli glad i!!! ♥
Kan ikke skjønne annet enn at den mååå bli en suksess!
Sommerklem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Den er finere enn min hadde vært! Synes du er flink jeg! :D

Fossestua sa...

Var det på mo du gikk på studenthjem? Vet desverre ikke om det har vært noen studenthjem med navnet fossestua her i rana. Det røde huset på bildet, ligger på andre siden av riksveien. Bildet lyver litt, for det ser ut som om det ligger helt nært fossen. Jeg tror det er en vertikaldelt tomannsbolig. Navnet fossestua er navnet på tomta vår,mens huset kalles for sagmesterboligen. I gamle dager var det et sagbruk her ved fossen, samt nordlands første elektrisitetsverk(?),og i huset vårt fra 1906 bodde da sagmesteren selv. Så, det var ikke vanskelig å velge navn til bloggen :)
Fossestua måtte det bli :)

Lindas hus sa...

Ha ha morsom og søt ugle! Klem

Fossestua sa...

Hei igjen :)
Ja da skjønner jeg også, hihi :) Måtte ringe litt rundt for å høre om noen her viste om det hadde vært/er et studenthjem ved det navnet på Mo! Jeg synes det er artig med lokal historie,og spesielt av huset vårt er med i den :) Men da fikk vi jo oppklart saken da, fnis :) Klem fra Lise

Christine C sa...

Det var en real ugle det :-)) Synes du har vært flink jeg, og nå ble jeg jammen meg inspirert til å prøve å lage min egen ugle.
Ha en flott helg!

marita sa...

Så stilig den var!! :) Synes den hadde sjarm.