tirsdag, august 24, 2010

No. 509 & 493

Sterkt inspirert av Innerst i veien, måtte jeg snope meg nye neglelakker da vi var på tax-free'en. Ekstra kjekt var det jo å røske med seg det aller siste glasset med 509 Paradoxal. Både mine og Stjernebarnets neglerer nå pent lakkerte i nye farger.

post signature

6 kommentarer:

idyll sa...

Åååå kjekke farger:) Aner jeg en liten neglelakk dilla?? ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, he he, den 509 er det rift om. 257 er fortsatt min favoritt. Herremin, jeg kan visst nummeret på opptil flere Chanellakker nå....ikke bra. ☺

Torilpia sa...

Nydelige farger :o) Neglelakk er kjekt både for små og store jenter .. Miniprinsessa vil helst ha mange forskjellige farger - èn til hver finger og tå. Selv foretrekker jeg råååsa .. :o)

Funderer på sydentur i løpet av høsten jeg også .. sammen med Miniprinsessa. Ingen av oss har vært i syden før så det kan jo bli spennende. Ser i alle fall ut som om dere hadde en superfin tur.

Dere får ha en like så flott sensommerdag - klemmer fra Torilpia :o)

Hege Elisabeth sa...

Flotte farger- nå fikk jeg også lyst å lakkere negler....

Victoria sa...

Nydelige farger, kan tenke meg det er noen damer i huset som har flotte negler ja:-) Kjekt å pynte seg litt i en heller trist høst dag. Det har jo regnet kattunger i hele dag:-(

Kos deg

Klem
Agnes

Tante sa...

Jo det er så bra så Elisabeth. Neglelakk er da billig morro. Skjønner at 509 er litt lilla/grå. De var utsolgt på Oslo city, men i neste uke drar jeg til Bangkok, hvor jeg forøvrig fikk tak i 505 her ved påsketider, satser på at jeg finner 509 der også..