onsdag, april 28, 2010

Da jeg var liten...


...kostet en slik fox 1 kr. Nå koster den 5. Jeg er blitt som mine foreldre. Gammel nok til å dra slike sammenligninger. Andre som har hørt om før, da Kroneisen kostet 1 krone? Hehe

Jeg er midt i eksamenstiden. Lite bloggaktivitet for tiden altså. Stjernebarnet (og mammaen) har bursdag til helga, så spørs om det ikke kommer noen bilder etterhvert.

Over og ut fra kantina på UiS for denne gang!

søndag, april 18, 2010

Sunday surprise!

Ja, surprise, for selv om jeg selv kjøpte disse nydelige bærene i går, hadde jeg helt glemt dem, og ble gledelig overrasket da jeg oppdaget dem i dag
Gode i seg selv, men litt ekstra digg dyppet i melis...

post signature

lørdag, april 17, 2010

Stjernebarnets første loppetur *oppdatert m/bilder*

I dag dro vi, litt impulsivt, på loppemarked. Stjernebarnet, bestemor og megselv. Første gang jeg har hatt med lille vennen min, for det er ikke alltid hyggelig på loppis. Har flere ganger opplevd krakilske tilstander, syns det var så utrivelig at jeg sluttet helt å gå i et par år, før loppeiveren igjen gjorde seg gjeldende. Uansett: det var ikke så ille i dag, noen litt frekke individer var det jo, men det gikk veldig fint. Stjernebarnet gjorde det klart fra første minutt at det som var interessant var KAGA. Ja, for hun snakker jo kav Stavangerrrsk, selv om mammaen har sin egen ymse dialekt.

Vi tok turen ned til lekene først, da køen ikke stormet ned dit. Med en gang vi kom inn fant jeg tørkestativ og strykebrett m/strykejern. 40 kr. Røverkjøp spør du meg. Mulig det blir malt etterhvert når jeg får tid (altså etter eksamen).
Fant også noen gamle spill, tilsammen 20 kr, og et Minnie speil til 10 kr. Den lille dukkevognen ble vår for 20 kr.


Jeg kjøpte en stol på loppemarked nr. 2. Kosta 10 kr, kunne ikke la den stå igjen, selv om jeg ikke aner hvor den skal være. Kjøpte også en settekasse, men den klarte jeg på en eller annen måte å glemme igjen!!! var bare 10 kr det og, men allikevel - den evigvarende ammetåken sier jeg bare...
Tre hyggelige mennesker tok kontakt med meg på loppemarkedet. Først ei som var selger, som spurte om det ikke var jeg som sitter på første benk. Ja, det er meg som sitter på første rad på skolen, ikke at det hjelper noe særlig. Damen går i klassen min, og jeg har sett fjest før, men kunne nok ikke plassert henne.

Så traff jeg enda en hyggelig dame i klassen, som jeg har snakket med en gang før, og er på hils med. Kjempe trivelig at hun kom bort for en prat.

Sist men ikke minst traff jeg Gry, fra bloggen Skrekk og Gry, som kom bort og spurte om det ikke var Mari Ann fra bloggen - gjennkjent! Så artig at hun ga seg til kjenne. Besøk Gry her, hun er kreativ hun!

Igjen så har jeg problemer med opplasting av bilder. Det ene over her funket, men ingen flere. Prøver igjen senere.


post signature

fredag, april 16, 2010

Fredagsshopping hos Søstrene G.

Snartur innom Søstrene Grene etter skolen i dag. Så billig at det er nesten gratis...
 12 kr - en tullegave fra Stjernebarnet til bestefar som har bursdag om en uke...
11 kr per par - Søte hagehansker - perfekte når hagesesongen er like rundt hjørnet...
85 kr - Fin premie til en liten jente som øver på å sove i egen seng...
12 kr - herlig hodemassasje. Svigerinnen min har en lik sak, men betalte 200 (!) for den hos frisøren...
3 kr per pakke - kuleste papirlommetørklene EVER!
8 kr rullen - prikkete gavepapir for alle anledninger. "Hele" slekta mi har bursdag i april/mai, så dette var et nødvendig kjøp ;)

Det ble selvfølgelig flere innkjøp, var innom Åhlens, og fant noe småplukk til bursdagene om to uker (Stjernebarnet og jeg feirer tilsammen 33 årsdag). Fin bildelist til gangen fant jeg på Indiska. Harry Camper hadde fantastiske kube-puslespill, slike jeg husker fra min barndom. Stjernebarnet får et med ulike Albert Aaberg motiv. Skal ta bilder når hun har åpnet det. Det blir enda en premie i "sove i egen seng" prosjektet vårt. Hun får gullstjerne hver morgen. 7 stjerner = premie. Hun har nå 5. Det går i grunnen overraskende bra, i natt var jeg bare inne en gang. hipp hurra for å ha tatt tilbake senga vår!post signature

søndag, april 11, 2010

I'm in love!

Kunne jeg forestillt meg dette før jeg fikk barn? Hva gjorde jeg egentlig før hun ble født? Mitt kjære Stjernebarn. Snart to år gammel, tiden flyr.

 
post signature

lørdag, april 10, 2010

Stjernebarnet får Nike's


Foto fra ebay

Ble tipset av en annen mamma om en selger på ebay - som hadde mange kule barnesko. Hennes jente hadde fått kjempetøffe Nike Shox. Jeg falt for disse, så de blir en del av Stjernebarnets sommergarderobe. Forøvrig fikk vi pakke i posten i dag, med Luna Luna Copenhagen klærne jeg bestilte før påske, LOVE! Bilder fra ebay

Kjolen er str 3 år, settet er str 2 år. Buksen er ganske lang i forhold til slik den ser ut på bildet, og den har skikkelig sleng i bena, og smalt liv. Var allikevel litt stor til lille frøkenen her, så hun passer den nok fint når hun strekker seg litt mer. Helt nydelige klær i allefall!

(Har forresten enda mye problemer med å få lastet opp mine egne bilder til bloggen, men går greit å lime inn fra internett.)


post signature

fredag, april 09, 2010

Vintage stories

http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_321570_F_1.jpg

Har dere sett den nye kolleksjonen fra KappAhl? Veldig mye fint, og denne kjolen forelsket jeg meg i med en gang jeg så reklamen for den. Og jammen fikk jeg ikke tak i et eksemplar!

Hvis noen av dere synes dere har sett lignende her på bloggen før, så stemmer det. Nå kan vi matche, dersom behovet skulle melde seg :)

Ønsker dere alle en flott helg!

post signature

tirsdag, april 06, 2010

Ugh ballerina!