tirsdag, mai 25, 2010

Ang. tapet hjelpen

 
 Bilde lånt fra www.tangletree-interiors.co.uk

Tusen takk til alle som ville hjelpe meg med fugletapet, men det var dessverre ingen av de nevnte. Jeg ser den så tydelig for meg... grå bakgrunn, med lilla fugler, noe lime grønt... andre som synes dette høres kjent ut?

post signature

Make over - av bloggen!

I dag hadde jeg siste eksamen, og nå skal jeg gjennoppta min forsømte blogg. Først ut er rett og slett nytt navn på bloggen. Folding chair er en av sangene på Regina Spektors nye plate "Far". Sangen er herlig, og dama er kul, hva kan jeg si, jeg ble inspirert. "I've got a perfect body but sometimes I forget. I've got a perfect body 'cause my eyelashes catch my sweat"  I ♥ it!

post signature

mandag, mai 10, 2010

Kjære godtfolk - hjelp ønskes!

Jeg har et veldig klaert bilde av en tapet i hodet mitt - så spesifikk at jeg er nødt til å ha sett det et sted, men jeg finner ikke ut hvor. Ser det for meg som grå bakgrunnsfarge, med lilla og limefargede småfugler på. Noen som synes dette høres kjent ut, og kan peke meg i retning leverandør/forhandler, eller annet spor i riktig retning? Tusen takk, kjære flotte blogglandia gjengen!!!

post signature

torsdag, mai 06, 2010

Alle fugler...

...små de er! Har bestillt fine små fugler til Stjernebarnet, de "synger" med riktig sang. For noen helger siden var på Naturens dag, og der hadde Norsk Ornitologisk forening stand. Den hyggelige damen vi pratet med viste søte små plysj fugler, og fortalte at de fuglelydene barna lærte som små hadde de med seg resten av livet. Vel, hverken Dronningmannen eller jeg er stødige på fuglelyder, så det er jo greit å gi jenta vår en sjans til å knytte seg til naturen...


Kjøttmeis
Kjøttmeis


Måltrost
Måltrost

Gråspurv
Gråspurv

200 kr for tre stykker, + porto. Kan bestilles her. Finnes veldig mange fugler å velge mellom, mulig vi må ha flere etterhvert. Morsomt for mor og far også dette, vi får lære oss fuglelyder vi og!

post signature

onsdag, mai 05, 2010

Laga meg en cyber-hage jeg og...

Ordentlig innlegg kommer etter eksamen...

post signature