onsdag, juni 30, 2010

Litt til kjøkkenet...

Kjøpte denne lille kassen med krydderglass hos Huset på landet for noen dager siden. I dag har jeg ryddet i krydderskapet, og vært fremme med dymo'en. Syns det ble kult :)
Var innom Kid en snartur i dag, men med Stjernebarnet springende rundt ble det ikke så mye kikking som jeg hadde tenkt. Fikk kjøpt meg en Zink-potte, slik så mange andre i bloglandia også har, til oliventreet mitt. -30%, og den siste i den størrelsen, vet jeg hadde angret om den ikke fikk bli med hjem.
Her er en annen liten sak som fikk bli med hjem, en bestikkholder, som jeg tenkte ville være fin til å skjule Stjernebarnets elskede ketchupflaske. Mannen fikk øyeblikkelig "Egon-stemning" som han kalte det. Apropos Egon, nå har de åpnet i Stavanger, noen som har vært der, og vil dele erfaringen? Noe annet som nylig har åpnet i byen, er Deli de Luca. Der skal jeg iallefall innom en dag, herre min for noen kaker de har + digg kaffe *gleder meg*!

Ønsker alle mine bloggvenner en koselig kveld!

post signature

Drømmer du om landlivet?

Foto: jippiyes syblogg

Øya Møkster ønsker seg flere innbyggere! Og det ser jammen ut som en idyllisk plass med trivelige mennesker. Les mer her.

post signature

tirsdag, juni 29, 2010

Hjelp: Egenkomponerte wallstickers?

Foto: www.apartmenttherapy.com
Flere ganger har jeg vært inne å kikket på en amerikansk (?) nettside, hvor en kan skrive egen tekst, velge font, størrelse og farge på denne - til en relativt rimelig penge. Nå når jeg trenger det, finner jeg selvfølgelig ikke tilbake. Vet at flere i bloglandia har benyttet denne leverandøren, kan noen hjelpe meg med en adresse?

post signature

Noe nytt!

 I dag har jeg jammen vært en tur i Stavanger, helt mutters alene. Herlig å kunne gå inn på alle butikkene jeg selv ville, og ta og føle på ting, uten noe tidspress. Og, jada - det ble shoppet litt. For litt siden fikk jeg en av de små Mari-skålene fra Iittala, men dessverre ikke i den fargen jeg ønsket meg. Fikk byttet den i dag, til klar blank. Mens jeg kikket litt rundt oppdaget jeg at de store Mari-skålene var på tilbud, og siden jeg har ønsket meg en i årevis, kjøpte jeg en til megselv *fornøyd*.

Det var mye salg i byen i dag, var innom et opphørssalg, og kjøpte mine aller første Green gate ting! Eske med fin julepynt, til 50 kr.
Prikkete stjerner, til 5 kr stykket, og håndstrikkete barnestrømper fra Lisbeth Dahl.
En søt kjole fra My cinnamon girl kjøpt som gave til et lite søskenbarn, som hadde bursdag for så lenge siden at det er helt flaut... så L, dersom du skulle være innom - denne kommer deres vei ;)
Senere serverte mannen pasta, og imponerte meg med garnityren :)
Ønsker alle som er innom en fortreffelig kveld!

post signature

mandag, juni 28, 2010

House of Lola

Kjole fra House of Lola, til både Stjernebarnet og mammaen. Kun en av oss ble foreviget digitalt ;)

Første gang jeg har bestilt noe fra campadre.no. Tok en måned å få det, noe de skyldte på transportstreiken :/ Men veldig fornøyd når vi først fikk pakken. Luen er samme merke, fra samme sted.
post signature

søndag, juni 27, 2010

Gangen: Før/etter

Da vi flyttet inn her i 2005, så det ut som den tidligere eieren hadde fått sennepsgul maling på billigsalg. Har faktisk ikke så mange bilder av hvordan det så ut da, men her er en liten ide:

Min kjære far i arbeid

Mannen med litt av gangen i bakgrunnen


Noe av det første jeg gjorde var å smelle på noe hvitmaling for å dekke over den kvalmende fargen. Brukte ca. en halv time på å male hele gangen, så som dere skjønner var det ikke akkurat pent utført. Men jeg hadde aldri trodd gangen skulle bli stående slik så lenge. Endelig i februar i år begynnte vi oppussingen her nede.

Stjernebarnet er linselus...


Dette avløpsrøret har jeg glodd på siden før vi giftet oss - sommeren 2007. Husker det veldig godt, fordi jeg rev opp kjolen min på bryllupsdagen da jeg dikk forbi her, og noe tyll hang seg fast i en spiker! Hadde stiftet opp prøver på tapeten jeg har kjøpt til en vegg i yttergangen for å gjøre veggen over/rundt døra der litt bedre.

Slik så det ut da skapet i gangen var revet. Nydelig teppe, og fancy tapet inni - NOT
Endelig i gang med plating!


Stjernebarnets kommentar hver morgen da hun kom ned fra loftet "ødelagt". Hun mente at pappa hadde ødelagt gangen, og sant nok, det måtte bli verre før det ble bedre!

Veggene er malt med fargen Chi, gulvet med Morgendis.
Veldig fornøyd med profilerte lister.
Behov for kreative løsninger...
 Overgangen mellom gang/yttergang.

 NÅ:
I dag har vi endelig fått opp knaggrekke (fra Bloomingville, kjøpt på Victoria), og gangen er så å si ferdig. Mangler litt på en vegg, men det tar vi snart.
Trappen og loftsgangen tok vi i fjor. På sikt skal vi skifte ut trappen, men det går dessverre ikke på en kommunelønn og et studielån ;P 
Mangler enda lister rundt vinduet, det kommer!

post signature

fredag, juni 25, 2010

N A S T Y

Min kjære og jeg har akkurat begynnt å drikke hvitvin. Han er en øl-mann, og jeg har alltid drukket rød, så dette er noe vi nylig har startet å teste ut. Vi var innom polet i dag, og snakket med en hyggelig mann der om hva han kunne anbefale. Det var blant andre denne vinen fra Italia.
Vi har faktisk ikke en gang hvitvinsglass. Disse to fikk vi i gave fra en butikk hvor vi la ut ønskeliste til bryllupet. Det blir ikke drukket noe av denne vinen i kveld. For de observante kan jeg røpe at det som ligger å flyter i toppen av glasset ikke er en korkbit. Denne flasken har skrukork. 
Heldigvis så mannen min at den fulgte med vinen da han sjenkte, ellers kunne hadde vi kanskje tenkt at den allerede lå i glasset. Det gjorde den altså ikke.
Så denne lille karen må ha vært i flasken da de tappet opp vinen. Han er altså italiensk, men ikke noe mer sjarmerende av den grunn. I morgen ryker han rett tilbake på polet, de må da ta denne i retur? JUKK, er under middels glad i edderkopper allerede!

Mens vi var på ferie kjøpte vi en stor plate med Walters Mandler. Der tygde jeg ned på noe hardt, som jeg tenkte var en forkullet mandelbit, men som viste seg å være noe som så ut som en svart plastikkbit. Den er sendt inn til Freia, lurer på hva de finner ut.

Noen andre som har funnet ting der de absolutt ikke skulle være?

post signature