tirsdag, mai 22, 2012

Ikke tøff nok

Den siste tiden har dreiet seg om oppgaveskriving og eksamenslesing, 
dessverre er trening blitt stygt forsømt.
Men snart nok finner jeg veien tilbake til gym'en,
og en ting som er sikkert er at jeg vil da ikke være i ført
noe slikt:


foto lånt fra hm.com

Er du betydelig tøffere 
(og strammere i fisken)
enn meg får du kjøpt herligheten her.

God natt til dere alle,
senga kaller!


5 kommentarer:

Torilpia sa...

Jeg er nok ikke helt der jeg heller .. hihi .. Men så kjekt for de som er det. Kunne tenkt meg en "nattkjole-variant" av dette gull-stoffet jeg da .. :o)

Ha ei fortsatt fin uke - klem!

Frøken Fryd sa...

Wow, fekk Princess Leiah & the Gold bikni vibber av denne gym outfit'en :) Eg hadde ALDRI møtt opp i dette, ikkje om eg var slank og veltreng ein gong. Altfor redd for å skilla meg ut, liker meg godt i mengden eg. I dag var eg for første gong på noko som heiter Kettlebells - fy søren det var heilt j*vlig... SÅ tungt. Beina mine føltes som sement etterpå. Sikkert veldig effektivt, men eg må gå på noko som eg likar og synest er kjekt om eg skal ha motivasjon til å dra med meg raua mi på trening. Så det blir nok å fortsette med spinning ja ;)

Klem Eli

idyll sa...

Hahaha... fytti for et grusomt antrekk!!! utrolig kule sko du sendte link på... Loooove them!!!! <3 Lykke til med eksamenslesinga!! Klems

marita | ellemelle sa...

Hahaha, det der ville eg ikkje blitt sett i på trening om eg så fikk betalt. Lykke til videre med eksamensforbredelsane! :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei og hopp - og takk for koselig besøk hos meg her om dagen . Gled dere til Abra Havn det blir nok en positiv opplevelse for dere .

Kjolen min er fra Inspiration By Laa , jeg selger den i min butikk Annas Rom . Inspiration er norsk design , designet av to flotte jenter fra Jessheim .

Ha en nydelig helg , klem A